Sector:

arrow&v
arrow&v
How shall we contact you?

Lets chat.

Ambleside

Residential

Sector:

Private

Client:

Project Type:

Extension/Refurbishment

Location:

Exton, Devon

Ambleside is a top to bottom extension and refurbishment for a bungalow in Exeter. Maximising space for the clients to transform the living areas into a light and spacious home.


Using a front facing, open gable glazed roof and porch the property has much more street presence. This worked alongside red brick, render and timber highlights to give a complementary material palette.


The rear aspect was transformed to create a modern and expansive open plan kitchen and dining area.


A large patio area was created to give more usable and functional garden space to utilise the area for al-fresco dining.


Internally, there are specialised pocket-doors to add flexibility to the space. The contractors utilised concealed door frames to ensure openings are both clean and modern.

Want to discuss your project?